Kategoriarkiv: Diverse

3 tips der holder din motivation oppe, når det bliver koldt

Mit navn er Lars Skjoldby og jeg løber ca. 30-35 km om ugen.
I Kristoffers seneste indlæg skrev han, at det er svært at komme i løbeskoene igen efter ferien. Sådan har jeg det ikke. Efter en ferie eller rejse, er jeg altid topmotiveret, for at komme i gang med løbet igen.
Der hvor jeg har svært ved at komme i løbeskoene, er når det danske vejr begynder at blive vådt, koldt og blæsende. Jeg hader det! Læs resten

På cyklen…

Jeg må blankt erkende, at efter jeg har været på ferie i Rom og er kommet tilbage til København, er det blevet svært at snørre løbeskoene og komme afsted.

Til gengæld er jeg blevet utrolig glad for cyklen, hvor jeg faktisk har været afsted på længere ture de sidste 3 dage. Der er noget anderledes fedt over at cykle og jeg kan i særdeleshed godt lide oplevelses-aspektet ved det. Det er ganske enkelt fedt at komme lidt længere væk hjemmefra og se natur og områder man ikke kender.

Ellers går det fint på arbejdet, hvor jeg for tiden hjælper lidt til hos Test Nu og ellers udvikler videre på mine egne hjemmesider, Rejsekris.dk og Storbritannien.dk :-)