hyde park

Løb i London – Gode ruter

Hvis du følger med på mine andre blogs – dem der fortrinsvis handler om rejser og i særdeleshed om rejser til Storbritannien – så ved du, at jeg elsker London og ofte er i byen. London er en glimrende løbe-by, men det er en god idé at vide, hvor man skal løbe hen, når man træder ud fra hotellet – ellers kan det godt blive en hektisk affære.

Hyde Park

Mange rejsende vælger at bo på hotel i Paddington-området i London, hvilket jeg i den grad også kan anbefale. Det er et fint område med mange hoteller og også mange gode billige hoteller, hvor man samtidig er ret tæt på Central London.

Hvis du bor i Paddington, så er du nødt til at medbringe løbeskoene på din tur og smutte ned i Hyde Park og Kensington Gardens. Det er en af byens flotteste parker og den er helt perfekt at løbe i – biler er naturligvis forbudte og parken er så stor, at man tit kan løbe i ro og mag.

Regent’s Park

En anden god park at løbe i er Regent’s Park. Den ligge nordøst for Paddington, så hvis du bor dér kan du faktisk også godt løbe derhen, men den er også perfekt, hvis du f.eks. bor på hotel i Camden Town.

Parken er lidt mindre end Hyde Park, men den føles også mere lokal, da den ikke ligger lige midt i Londons turist-centrum.

Hvis du er i god form og ikke har tendens til at få ondt i læggene, så skylder du dig selv at løbe op på Primrose Hill – dér får du nemlig en af byens bedste udsigter.

Også selvom du ikke har løbeskoene med, så er Primrose Hill noget der bør være på din London to-do list.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *