Løb på rejsen

I morgen skal jeg et smut til Milano med min gode ven Simon. Planen er at snuse lidt til italiensk kultur, se fodbold og ikke mindst, løbe. Vi har gang i et nyt projekt, hvor vi tager rundt til forskellige europæiske storbyer og løber. 

Dette skal blive til en stor guide til løb på ferien og jeg glæder mig super meget til at kunne vise det frem. På min sommerferie i år løb jeg flere gange, da jeg var i Italien og nu ser jeg bare frem til endnu en gang at komme sydpå til lidt varmere himmelstrøg og fortsætte træningen.

Jeg flytter til Edinburgh fra årskiftet og der er som bekendt en lidt anden pub-kultur end her i Danmark, hvorfor jeg også har tilmeldt mig halvmarathon i Paris til foråret – så er jeg ganske enkelt nødt til at holde mig i form og få løbet 😀

Glæder mig til at kunne vise vores nye løbe-projekt frem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *