Marathon blev det ikke til

løbefarSom stilheden her på løbebloggen vidner om, så fejlede jeg og fik ikke løbet CPH Marathon – desværre! 

I slutningen af februar fik jeg en skade i foden og en uge senere blev jeg indlagt & opereret for blindtarmsbetændelse, hvilket betød, at jeg stort set ikke fik løbetrænet hele marts. Allerede der besluttede jeg mig for, at det ville blive for stor en mundfuld at løbe marathon et par måneder senere. Til gengæld var jeg tilmeldt YouRun Halvmarathon, der løb af stablen 3. maj – det blev mit nye mål.

I løbet af april fik jeg dog rigtig god fart i skoene og tænkte, at hvis jeg gjorde det godt til YouRun, kunne jeg muligvis godt klare marathon på psyken. Til YouRun smadrede jeg alle mine rekorder og løb super stærkt – jeg besluttede mig for at løbe marathon.

MEN endnu en skade kom i vejen – denne gang i baglåret. Det gjorde ganske enkelt ondt bare at gå. Jeg prøvede at få gang i benene og kæmpede mig også igennem 14 kilometer på et tidspunkt, men det ville være tåbeligt at stille op til CPH Marathon (fortalte min kæreste mig ganske rigtigt 😀 ).

At jeg ikke længere løbetræner så meget har dog givet mig plads til at arbejde lidt mere i min konsulent-virksomhed, hvor jeg både giver den gas med Storbritannien.dk og bl.a. også hjælper webshoppen LivetSomSenior.dk.

Efter at have løbetrænet seriøst i næsten et år er jeg egentlig glad for at holde en pause, hvor jeg i stedet giver den gas med vægtene i Fitness-centeret. Jeg skal nok få løbet det marathon på et tidspunkt dog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *