thailand

Den perfekte slankekur: rejs til Thailand i en måned og lad være at løbe

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg blev skadet med ‘løberknæ’ sidste år. Efter at have genoptrænet og generelt begyndt at løbe habilt igen gik jeg med tanker om at skulle løbe CPH Half i september. Der var bare et lille problem: jeg var i Thailand hele august.

Jeg rejste egentlig til Thailand med løbetøjet pakket og med håbet om at få trænet. Jeg var ikke naiv; jeg vidste godt, at jeg næppe ville få løbet udendørs under min rejse rundt i Thailand. Dertil er jeg for meget bleg skandinav, vejene er ikke helt sikre nok og det er simpelthen bare for varmt.

Men jeg havde håbet at kunne booke hoteller i Thailand, hvor der var fitnesscenter og løbebånd. Jeg allierede mig med min kammerat, der ejer et rejsebureau, der specialiserer sig i rejser til Thailand (tjek dem her) og fandt hoteller med fitnesscentre.

Så hvor mange gange fik jeg trænet under min rejse i Thailand, der varede 1 måned?

2 gange 😀

Så da jeg kom hjem skippede jeg hurtigt tanken om at deltage i CPH Half 10 dage senere. Jeg gjorde dog en ret vild opdagelse, da jeg kom hjem og stillede mig op på badevægten. Jeg havde nemlig tabt mig 2 kg under rejsen.

Det skal siges, at jeg overhovedet ikke holdt igen fra at snuppe en milkshake eller en dessert i Thailand og jeg fik da også en bajer eller to. Men når det er så varmt, så ryger ens appetit ganske naturligt ned og det må have gjort udslaget. Det var noget af et wakeup call, der fik mig til at tænke på, hvor meget jeg spiser herhjemme. Tit er det nok ‘bare fordi jeg keder mig’ eller det smager godt og så kan man jo ligeså godt spise noget mere…

Det har jeg i hvert fald i tankerne nu, hvor jeg igen løbetræner igennem og har tilmeldt mig Berlin Halvmarathon, der afholdes 8. april. God motivation her over vinteren…

Den bedste slankekur? Tag en måned til Thailand 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *