Starten er gået – træningen til CPH Marathon er i gang

I fredags 21. november startede jeg for alvor træningen frem mod Copenhagen Marathon, der løber (fik I den?) af stablen 25. maj 2015. Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til tanken om, at jeg, der egentlig aldrig har brudt mig om at løbe ture for sjov, skal løbe 42 kilometer. Men det skal jeg!

Startede træningen til CPH marathon med en lille 8km tur i Londons Regent Park i fredags!

Et billede slået op af Løbekris (@lobekris) den

I fredags var jeg i London, der har en speciel plads i mit hjerte, så det var særlig fedt at komme i gang med en formiddagstur i Regents Park. Siden jeg løb halvmarathon i september har jeg kun været ude længere end 10 km en enkelt gang, men har i stedet lagt min tid i Fitness World, hvor jeg har løftet vægte 2-4 gange om ugen. Det har været meget rart at komme lidt væk fra vejene efter de mange løbeture sommeren over.

Ikke desto mindre kunne jeg godt mærke, at jeg også savnede turene og den ro der er, når jeg bare løber – og ikke skal glo på Store Tonny og Jim stå i deres tanktops og vente på, at jeg er færdig med at bænkpresse… 🙂

Løbeformen er helt forfærdelig pt, hvilket jo er forventet og helt okay. Det irriterer mig dog alligevel lidt, at jeg ikke har formået at holde min løbeform bare en anelse ved lige. Sådan er det dog – lesson learned, jeg er stadig nybegynder, når det kommer til løb som seriøs træningsform og sport.

Formen var god til halvmarathon, hvor jeg også føler, jeg fik et glimrende løb og havde godt overskud hele vejen igennem.

halvmarathon løb tid Siden er det gået lidt ned, men det skal nok blive godt igen 🙂

løbetid

Det er svært at finde rundt i London…

Ser frem til flere løbeture og flere indlæg her på bloggen! Følger du @lobekris på Instagram? Det skal du da næsten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *