Webshop med billigt løbetøj

løbetøj online

Der er næsten altid tilbud i Sportsdirect

Det hele skal ikke handle om min egen træning her på bloggen. Derfor lige dette kort indlæg med et tip til en webshop, hvor man finder ekstremt billigt løbetøj (og faktisk alt andet, der relaterer sig til sport).

Jeg opdagede selv butikken, da jeg for flere år siden var et smut i London og har siden handlet der en del gange online. Jeg taler om Sportsdirect, der nok kan sammenlignes lidt med vores danske Sportmaster.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg handler meget online og jeg må indrømme, at efter jeg er begyndt at gå op i min løbetræning (og derfor har haft brug for nyt løbetøj), har jeg været lidt skræmt af de dyre danske shops. Så i første omgang, i særdeleshed hvis man er nystartet og bare skal have f.eks. løbesokker til små 5-10 km ture, kan jeg anbefale at købe billigt ind fra shops som Sportsdirect. Her findes billige sportsmærker, der er ukendte i Danmark, men min vurdering er, at det sagtens kan gå, når man er ny og blot har brug for ‘the basics’.

Jeg får intet økonomisk ud af at anbefale shoppen, men ville blot lige dele den, da jeg kunne forestille mig, at andre også gerne vil spare penge på løbetøj 🙂

Kender du en anden billig webshop (eller måske fysisk butik i Danmark), så smid endelig en kommentar!

En tanke om "Webshop med billigt løbetøj"

  1. jesper

    Et godt bud på en billig webshop, med løbetøj osv. er løbeshop.dk. De har også en fysisk butik i Århus.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *